Om oss
medicinsk estetisk klinik

Estetisk Hudklinik Stockholm

master injektionsspecialist, Legitimerad sjuksköterska

SonriSas erbjuder trygga och säkra estetiska behandlingar i Stockholm sedan 2011. Företaget grundades och drivs av Margareta Bertlin som är legitimerad specialistsjuksköterska och certifierad Medicinsk hudterapeut & injektionsspecialist.

 

Estetiska injektionsrådets certifiering

Det är din trygghet att behandlaren har medicinsk bakgrund och utbildning och verkligen använder endast säkra orginal produkter.

Certifieringen innebär att behandlaren har omfattande utbildning, träningsprogram och support och är uppdaterad på de senaste behandlingsteknikerna.

certifierad injektionsspecialist

Våra fillers är världens mest använda och dokumenterade hyaluronsyra filler, och räknas i dag som The Golden Standard i den här behandlingskategorien.

Att det är tryggt att använda understöds av omfattande och dokumenterad klinisk användning plus omfattande kliniska studier.

Produkten har funnits på marknaden i mer än 20 år, och har använts i mer än 25 millioner behandlinger över världen.

Orginal produkten finns endast på utvalda kliniker. SonriSas Stockholm är stolt över att vara en av dessa kliniker.

Förtroende och trygghet

är A och O

Enligt nya riktlinjer certifieras auktoriserade behandlare av Estetiska Injektionsrådet. Alla godkända behandlare bär en brosch vid konsultation och behandling samt har Certifieringsdiplom och Certifieringsdekal i sin klinik.

Se efter att din behandlare har dessa för att vara säker på att din behandlare har den bakgrund och utbildning som krävs.

Läs mer på http://estetiskainjektionsradet.se/ www.q-med.se,

www.galderma.com

 

Alla behandlingar utförs av certifierad specialistsjuksköterska

Alla behandlingar på SonriSas utförs av certifierad personal och alla injektionsbehandlingar utförs av företagets grundare Margareta Bertlin som är legitimerad specialistsjuksköterska och är certifierad för estetisk injicering av Estetiska injektionsrådet.

 

Margareta Bertlin, behandlare

Margareta Bertlin är sedan 1977 legitimerad sjuksköterska och tog sin specialistutbildning i intensivvård och anestesi år 1985. Hon har lång erfarenhet inom sjukvården och har främst arbetat med akutsjukvård, intensivvård och anestesi samt även varit kliniklärare och projektledare i forskningsuppdrag. Idag arbetar hon främst som injektionsspecialisk på SonriSas men har även arbetat som anestesiansvarig i ett projekt med muskelavslappande injektionsbehandlingar på Karolinska universitetssjukhusets hudmottagning.

 

I samband med att SonriSas Stockholm slog upp portarna 2011 utbildade Margareta Bertlin sig inom fillerteknik och också inom medicinsk hudvård på Hudvårdshögskolan International Beauty School Of Sweden i samarbete med Akademikliniken Stockholm.

 

Margareta är även certifierad tandblekare med Brilliant Smile metoden och är diplomerad lymfflödesmassör av Helena Janlöv-Emnerud Lymph Center Sverige.

 

Vidareutbildning och specialträning

Då teknikerna inom fillerbehandling ständigt utvecklas och förändras är vidareutbildningar och specialträning något som prioriteras på SonriSas. Alla som arbetar här går därför på kontinuerliga fortutbildningar såsom specialträning inom området samt Q-meds och Galdermas avancerade utbildningar inom injektionsteknik med olika fillerprodukter och muskelavslappande injektionsteknik.