Läppfillers Lipfiller Läppförstoring
läppfiller före
läppfiller efter
läppfiller man före
läppfiller man efter

Läppar

Läppfillers, Lipfillers, Läppförstoring

Fyll och forma dina läppar med säkra originalprodukter och med en certifierad injektionsspecialist hos oss.


Alla våra produkter för läpparna är speciellt anpassade för den följsamma läppvävnaden och produkterna finns naturligt i vår hud.

Med dessa specifika produkter kan du diskret bygga volym, form, kontur och få tillbaka den naturlige fuktbalansen och spänsten i dina läppar.


Lipfillers gör läpparna dessutom mjuka och effekten varar upp till 6 månader. Efter några behandlingar ses en kollagenuppbyggnad i läpparna.

Behandlingen är lätt att genomföra och ger dig ett omedelbart och naturligt resultat. Påfyllnad  av dina läppar med ny fillers efter ca 6 månader har visat att effekten varar betydligt längre.


Bedövning:

Om du önskar det så får du bedövningssalva ca 15-20 min innan behandling. Alla produkterna innehåller bedövningsmedel, men finns även utan, om du är allergisk eller känslig för bedövningsmedel.


Hur går behandlingen till?

Medan du ligger behagligt i stolen injiceras lipfillers produkten in försiktigt och jämnt. Vi gör förstås en noggrann planläggning efter fotografering, undersökning och i samråd och önskemål med dig.


Efter behandlingen

Första dagarna efter behandlingen är läpparna svullna och kan kännas lite styva och ömma. Besvären avtar gradvis och är mest påtagligt det första dygnet.  Ibland kan någon få blåmärke som kan synas ett par dagar längre, och kan göra att läpparna ser lite ojämna ut det första dagarna. Om du önskar går det bra att komma på kontroll och du kan då få korrektion ifall det skulle behövas.


OBS: du bör inte behandlas om...

Gravida och ammande bör ej behandlas, Vid herpesutbrott, infektion i området eller om du har feber, väntar vi med behandling till symptomen är borta.

Om du tidigare har behandlats med permanent, eller semipermanent filler kan du inte behandlas.

Åldersgräns för injektionsbehandlingarna är 18 år

 

Biverkningar vid läppbehandling

Infektion eller allergi för själva preparatet uppträder mycket sällan och kan behandlas. Om man har haft munsår tidigare, kan själva behandlingen utlösa ett nytt utbrott. Du behöver då ta profylaktisk medicin för herpes. Ojämnheter och kulor förekommer sällan och kan behandlas.

Uppföljning och återbesök är en självklarhet på SonriSas Stockholm

 

Hur länge varar effekten?

Effekten är individuell och varar i ca 6 månader. Uppföljning och ev påfyllning rekommenderas 6-9 månader efter läppbehandlingen för längre effekt.