mer om tandblekning

Är Tandblekningen säker?

Tandläkare måste naturligtvis undersöka tänderna grundligt och behandla skadade tänder innan tandbleknings behandling kan påbörjas. Du bör ha varit hos tandläkare/tandhygienist inom den senaste tre-sex månadersperioden före tandblekning.


Vilka resultat kan garanteras?

En blekningsbehandling med BrilliantSmile gör att tänderna blir i genomsnitt sju nyanser vitare. Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgning. För att få en rättvis bedömning boka dig för en gratis konsultation. 


Hur lång tid tar det innan mina tänder blir missfärgade igen?

Hur lång tid det tar för dina tänder att bli missfärgade igen beror på dina levnads och kostvanor. Vanligast är att man vill göra om behandlingen efter tre till fem år.


Hur kan mina tänder bli vita utan att de tar skada?

Före blekningen så poleras diverse ytliga missfärgningar bort. Därefter blir dina tänder blekta med BrilliantSmile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.


Blekningsmedlet (i svag styrka) är beprövat och används numera på universitetssjukhusen som tand och munrengöring vid vård av respiratorpatienter. Studier har visat att medlet har oöverträffade goda bakteriedödande, tand och tandköttsskyddande egenskaper.

En ytterligare bonus är att patienterna dessutom vaknar upp med lite vitare tänder ..


 


 

tandblekning