Duvé Medica produkt information
medicinsk estetisk klinik

Estetisk Hudklinik Stockholm

hudvård utan gifter
naturlig hudvård

Duvè Medica Hudprogram        

Naturlig och frisk hud - utan att riskera din hälsa!

vitamin c serum
ojämn hudfärg, bruna fläckar
ögonserum, påsar mörka ringar
solskydd
rengöring av huden
vitamin A serum
koncentrerad C-vitamin

Kort produktinformation:


Duvè Medica Vitamin C Serum

Vitamin C är en antioxidant, som skyddar huden från att brytas ned av fria radikaler. Vitamin C bygger dessutom upp kollagen och elastin, som ger en fastare och stramare hud.


Duvè Medica Pure Vitamin C 20%

Koncentrerad C-vitamin (Askorbinsyra) i sin renaste form. De två mest effektiva substanserna av vitamin C, i en koncentration på 20 %, som är det optimala för önskad effekt.

Morgon och kväll, även ögonområdet, och gärna också halsen och bröst partiet.


Duvè Medica Vitamin A Serum

Duvè Medica Vitamin A Serum ökar nybildningen av kollagen och elastin, som ger en förbättrad hud struktur. Serumet gör också huden spänstigare och med mindre synliga fina linjer, samtidigt som fuktbalansen i huden blir återställd Serumet ökar också blodcirkulationen och ger huden en frisk och fin glöd.

Morgon och kväll, inkl. ögonområdet, och gärna också på hals och bröstparti. Skall inte användas av gravida och ammande, och har du en ömtålig hud kan det vara bäst att vänta med att ta den på till efter solning.


Duvè Medica Tone Regulator

Fördelar melaninet i huden och hindrar utveckling av nytt melanin. Huden bleks då naturligt, den ojämna färgen och pigmentfläckar kommer gradvis att försvinna. Innehåller också fruktsyra som ökar cellförnyelsen och förbereder resultatet genom exfoliering av gammal hud med melanin innehåll.

Använd morgon och kväll, och extra på pigmentfläckar. Försiktigt i ögonområdet, och inte i samband med solning.Duvè Medica Sun Protection High

Det senaste inom utvecklingen av solskyddsfaktor. Beskyddar både mot UVA og UVB. SPF 30. Duvè Medica Sun Protection High består av olika  typer av filter, som tillsammans ger det bästa skyddet mot solbestrålning

Påföres på morgonen, därefter var timme vid solning för optimalt skydd.
Duvè Medica Eye Serum

Duvè Medica Eye Serum har två patenterade substanser för att reducera och förebygga fina linjer, påser och mörke ringar under ögonen. I tillägg blir hud kvaliteten väsentligt förbättrad.

Morgon och kväll under och på sidan av ögonen, dock inte på ögonlocken.
Duvè Medica Cleanser Gel

Djuprengöring med äppelsyra som rensar fettpartiklar, make-up, föroreningar, bakterier och döde hud celler. Ökar penetrationen av programmets aktiva ämnen.

Rengör på kvällen, även ögonområdet. Skummas upp med ljummet vatten och masseras lätt in i ansiktet. Skölj väl med ljummet och sist kallt vatten.

Duvè Medica Moist Activator

Fuktighetskräm ensamt har ingen anti-åldrande effekt, men är helt nödvändig för att huden skall kunna ta in annan anti-åldrande behandling. Fram till att din hud själv klarar att producera nog fuktighet, så kan du använda Moist Activator, som innehåller:

• Hög koncentration med Hyaluronsyra för ökad fuktbindande effekt

• Ceramide 3 som skapar en beskyddande film och förstärker lipidbarriären

• Aloe Barbadensis med kylande, infektionsbeskyddande och sårläkande effekt

• Vitamin E, som påskyndar läkning av huden

Används morgon och kväll vid behov, också ögonområdet (efter Vitamin C, A och Tone Regulator).


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera