Våra behandlingar
sonrisas estetiska klinik, fillers, nasolabialveck, glabella, läppförstoring, kindben, käklinje, haka, mörka ringar ögon, tear trough, haka, näsa, hudutslätande injektioner

Välkommen till SonriSas!

Vi erbjuder estetiska behandlingar i Stockholm. Hos oss kan du välja bland flera olika behandlingar såsom hudutslätande injektionsbehandlingar, fillersbehandlingar, kemisk peeling och hudförbättrare som Skinbooster och Profhilo, samt även få behandlingar för ökat välmående i form av lymfflödesmassage och tandblekning

 

Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerad specialist sjuksköterska som är certifierad för estetik injicering av Estetiska Injektionsrådet och registrerad hos IVO (inspektionen för vård och omsorg)


Boka en gratis konsultation via Boka tid-knappen, där ser du även alla våra priser och hittar mer ingående information om  våra behandlingar.

Våra behandlingar


Fillers Injektionsbehandling med filler för volym och fyllnad av rynkor och veck, förstoring av läppar konturering av kindben, näsa, haka, käklinjer.


Läppfiller Injektionsbehandling för volym - läppförstoring, forma, fylla och konturera läpparna.


Skinbooster Återskapar fukt och balans i huden och ger huden ny elasticitet, energi och lyster, behandlingen stimulerar till nybildning av kollagen i huden. En hudföryngring och investering i din hud för framtiden håller i ca 5 år


Profhilo -Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.


Hudutslätande injektioner – Slätar ut rynkor, linjer och veck i ansiktet, och förbättrar konturer, bl. a. käklinjen. Det är ett medicinskt medel som gör att muskulatur slappas av för en längre period. Under tiden slätas rynkorna ut i huden som behandlats tills muskelkraften gradvis återkommit.


Kemisk Peeling – TCA peel är en djup peeling som skonsamt skalar av det översta hudlagret, nya och friska celler aktiveras och ger en slätare och mjukare hud och förminskar fina linjer och pigmentförändringar.


Lymfflödesmassage – Med särskilda lätta pumpande, glidande, tryckande massagerörelser i cirkel- eller spiralform driver man lymfvätskan vidare, och i rätt riktning. Genom att påverka lymfflödet kan skadliga ämnen avlägsnas snabbare. Särskilt viktigt anses det vara att överflödig äggvita (proteinämne) i cellmembranen förs bort, då denna binder vätska.