Duvé Medica

Just nu 20% på alla produkter

Duvé Medicas hudprodukter.


Utforska vårt sortiment av professionella och effektiva produkter för att förbättra och vårda din hud. Missa inte denna begränsade erbjudande, kontakta oss idag för att ta del av rabatten


Våra naturliga och friska hudprodukter från Duvé Medica är perfekta för alla som vill ge sin hud extra omsorg. På Estetisk Hudklinik Stockholm erbjuder vi ett brett urval av produkter som hjälper till att återställa hudens balans och främja en ungdomlig lyster. Oavsett om du lider av torrhet, orenheter eller ålderstecken, så kan vi rekommendera de bästa hudvårdsprodukterna för dina behov. Ta steget mot en vackrare hud med våra effektiva och naturliga produkter.Kort produktinformation:


Duvè Medica Vitamin C Serum 50ml

Vitamin C är en antioxidant, som skyddar huden från att brytas ned av fria radikaler. Vitamin C bygger dessutom upp kollagen och elastin, som ger en fastare och stramare hud.


Duvè Medica Pure Vitamin C 20% Ampuller

Koncentrerad C-vitamin (Askorbinsyra) i sin renaste form. De två mest effektiva substanserna av vitamin C, i en koncentration på 20 %, som är det optimala för önskad effekt.

Morgon och kväll, även ögonområdet, och gärna också halsen och bröst partiet.


Duvè Medica Vitamin A Serum 50ml

Duvè Medica Vitamin A Serum ökar nybildningen av kollagen och elastin, som ger en förbättrad hud struktur. Serumet gör också huden spänstigare och med mindre synliga fina linjer, samtidigt som fuktbalansen i huden blir återställd Serumet ökar också blodcirkulationen och ger huden en frisk och fin glöd.

Morgon och kväll, inkl. ögonområdet, och gärna också på hals och bröstparti. Skall inte användas av gravida och ammande, och har du en ömtålig hud kan det vara bäst att vänta med att ta den på till efter solning.


Duvè Medica Tone Regulator 50ml

Fördelar melaninet i huden och hindrar utveckling av nytt melanin. Huden bleks då naturligt, den ojämna färgen och pigmentfläckar kommer gradvis att försvinna. Innehåller också fruktsyra som ökar cellförnyelsen och förbereder resultatet genom exfoliering av gammal hud med melanin innehåll.

Använd morgon och kväll, och extra på pigmentfläckar. Försiktigt i ögonområdet, och inte i samband med solning.


Duvè Medica Sun Protection High 50ml

Det senaste inom utvecklingen av solskyddsfaktor. Beskyddar både mot UVA og UVB. SPF 30. Duvè Medica Sun Protection High består av olika  typer av filter, som tillsammans ger det bästa skyddet mot solbestrålning

Påföres på morgonen, därefter var timme vid solning för optimalt skydd.


Duvè Medica Eye Serum 50ml

Duvè Medica Eye Serum har två patenterade substanser för att reducera och förebygga fina linjer, påser och mörke ringar under ögonen. I tillägg blir hud kvaliteten väsentligt förbättrad.

Morgon och kväll under och på sidan av ögonen, dock inte på ögonlocken.


Duvè Medica Cleanser Gel

Djuprengöring med äppelsyra som rensar fettpartiklar, make-up, föroreningar, bakterier och döde hud celler. Ökar penetrationen av programmets aktiva ämnen.

Rengör på kvällen, även ögonområdet. Skummas upp med ljummet vatten och masseras lätt in i ansiktet. Skölj väl med ljummet och sist kallt vatten.


Duvè Medica Moist Activator 100ml

Fuktighetskräm ensamt har ingen anti-åldrande effekt, men är helt nödvändig för att huden skall kunna ta in annan anti-åldrande behandling. Fram till att din hud själv klarar att producera nog fuktighet, så kan du använda Moist Activator, som innehåller:

• Hög koncentration med Hyaluronsyra för ökad fuktbindande effekt

• Ceramide 3 som skapar en beskyddande film och förstärker lipidbarriären

• Aloe Barbadensis med kylande, infektionsbeskyddande och sårläkande effekt

• Vitamin E, som påskyndar läkning av huden

Används morgon och kväll vid behov, också ögonområdet (efter Vitamin C, A och Tone Regulator).


Duvè Medica Niacin Synergy 100ml

Reducerar/ Avlägsnar  

  • Porer, acne och orenheter
  • Rynkor och pigmenteringar
  • Rödhet/ Rosacea
  • Slapp hud
  • Uppstramande effekt på huden

Duvè Medica Niacin Body Care  200ml

  • Anti age effekt
  • Reduserar klåda och irritation
  • Fuktgivande och reparerande
  • ger silkesmjuk känsla i hudenPrislista:

Cleanser Gel-200ml            450:-

Micellar Cleansing Water   375:-

Vitamin-C Serum-50ml     890:-

Vitamin-A Serum-50ml     840:-

Moist Activator- 100 ml      850:-

Eye Serum- 30ml                 890:-

Tone Regulator-50ml          750:-

Every Day Protection High-50ml                                                           450:-

Niacin Synergy 100ml         920:-

Niacin Body Care  200ml    420:-