Margareta Bertlin
injektionsspecialist, spesialistsjuksköterska

2011 startade jag SonriSas Stockholm efter min utbildning i fillersteknik och medicinsk hudvård på Hudvårdshögskolan International Beauty School Of Sweden i samarbete med Akademikliniken Stockholm.


Uppdatering och specialträning i nya tekniker prioriteras högt och jag medverkar kontinuerligt på avancerade utbildningar och träning inom området med Q-meds och Galdermas avancerade utbildningar inom injektionsteknik med olika fillersprodukter och muskelavslappande injektionsteknik.


Ett absolut krav är också att använda produkter som är vetenskapligt dokumenterade och beprövade, och att självklart använda aseptisk teknik med sterila och godkända produkter.


Jag är specialistsjuksköterska i intensiv- och anestesisjukvård med diplom i folkhälsovetenskap

Utbildad medicinsk hud och laserterapeut.

Certifierad specialist i injektionsbehandlingar i fillersteknik och muskelavslappande injektionsteknik.

Jag har även certifierat mig som tandblekare med BrilliantSmile metoden och är Diplomerad lymfflödesmassör av Helena Janlöv-Emnerud Lymph Center Sverige.

 

Erfarenhet

Min utbildning i medicinsk hudvård gick jag på International Beauty school i Stockholm i samarbete med Akademikliniken Stockholm.


Genom det svenska bioteknikföretaget Q-Med, är jag certifierad enligt Q-Meds Safe Certified Practitioner Program för fillerteknik

 

Medlem i Fillers Academy for Nurses, Stockholm


Jag har också den viktiga Estetiska injektionsrådets certifiering

som är din trygghet för att behandlaren har en relevant medicinsk bakgrund och att du verkligen får orginal produkter.

Certifieringen innebär att behandlaren har omfattande utbildning, träningsprogram och support  och är uppdaterad på de senaste behandlingsteknikerna.   


1977 tog jag min examen som legitimerad sjuksköterska och min specialistutbildning 1985 i intensivvård och anestesi. Jag har lång erfarenhet från sjukvården, främst inom akutsjukvård, intensivvård och anestesi, där jag också arbetat som kliniklärare och som projektledare i forskningsuppdrag.


Förutom arbetet på min egen klinik har jag arbetat ett par år som anestesiansvarig i ett projekt med muskelavslappande injektionsbehandlingar på Karolinska universitetssjukhusets hudmottagning.