Om oss


certifierad injektionsspecialist

SonriSas erbjuder trygga och säkra estetiska behandlingar i Stockholm sedan 2011. Företaget grundades och drivs av Margareta Bertlin som är legitimerad specialistsjuksköterska och certifierad Medicinsk hudterapeut, injektionsspecialist och Certifierad för estetisk injicering/ EIR(estetiska injektionsrådet

Registrerad  på IVO (Inspektionen för vård och omsorg)  

Analysenheten III för mer information:  www.ivo.se


Estetiska injektionsrådets certifiering

Det är din trygghet att behandlaren har medicinsk bakgrund och utbildning och verkligen använder endast säkra orginal produkter.

Certifieringen innebär att behandlaren har omfattande utbildning, träningsprogram och support  och är uppdaterad på de senaste behandlingsteknikerna.   

Förtroende och trygghet är A och O

Enligt nya riktlinjer certifieras auktoriserade behandlare av Estetiska Injektionsrådet. Alla godkända behandlare bär en brosch vid konsultation och behandling samt har Certifieringsdiplom och Certifieringsdekal i sin klinik.

Se efter att din behandlare har dessa för att vara säker på att din behandlare har den bakgrund och utbildning som krävs.

Läs mer på  http://estetiskainjektionsradet.se/ www.q-med.se,

www.galderma.com


 

Våra fillers är världens mest använda och dokumenterade hyaluronsyra filler, och räknas i dag som The Golden Standard i den här behandlingskategorien.

Att det är tryggt att använda understöds av omfattande och dokumenterad klinisk användning plus omfattande kliniska studier.

Produkten har funnits på marknaden i mer än 30 år, och har använts i mer än 40 millioner behandlinger över världen.

Orginal produkten finns endast på utvalda kliniker. SonriSas Stockholm är stolt över att vara en av dessa kliniker.

Alla injektionsbehandlingar utförs av certifierad specialistsjuksköterska/ injektionspecialist

Alla behandlingar på SonriSas utförs av certifierad personal och alla injektionsbehandlingar utförs av företagets grundare Margareta Bertlin som är legitimerad specialistsjuksköterska och är certifierad för estetisk injicering av Estetiska injektionsrådet.


Margareta Bertlin, behandlare

Margareta Bertlin är legitimerad sjuksköterska och tog sin specialistutbildning i intensivvård och anestesi år 1985. Hon har lång erfarenhet inom sjukvården och har främst arbetat med akutsjukvård, intensivvård och anestesi samt även varit avdelningschef, kliniklärare och projektledare i forskningsuppdrag. Idag arbetar hon främst som injektionsspecialist på SonriSas men har även arbetat som anestesiansvarig i ett projekt med muskelavslappande injektionsbehandlingar på Karolinska universitetssjukhusets hudmottagning.

I samband med att SonriSas Stockholm slog upp portarna 2011 utbildade Margareta Bertlin sig inom fillerteknik och också inom medicinsk hudvård på Hudvårdshögskolan International Beauty School Of Sweden i samarbete med Akademikliniken Stockholm.

Margareta är även certifierad tandblekare med Brilliant Smile metoden och är diplomerad lymfflödesmassör av Helena Janlöv-Emnerud Lymph Center Sverige.


(Maria och är diplomerad Permanent Makeup Artist i Noveau Contour-teknik. 
Hon utför Microblading, 3D-stråteknik med maskin, ombreskuggning, eyeliner, lipliner samt pigmentering och skuggning av läppar).

Maria är barnledig och arbetar inte just nu.


Vidareutbildning och specialträning

Då teknikerna inom estetiska injektionsbehandlingar och Permanent makeup, ständigt utvecklas och förändras är vidareutbildningar och specialträning något som prioriteras på SonriSas. Alla som arbetar här går därför på kontinuerliga fortutbildningar såsom specialträning inom området samt Q-meds och Galdermas avancerade utbildningar inom injektionsteknik med olika fillerprodukter och muskelavslappande injektionsteknik.