Fillers

Fillers

Vi använder olika typer av fillers beroende av vilken behandling som skall utföras. Det som alla har gemensamt är att de består av ett kroppseget ämne som varsamt används för volym, ansiktskonturering, läppförstoring och fyllnad för att behandla och fylla ut bl a rynkor och ärr.  


Läppfiller

För vackra naturliga läppar finns i produktserien olika typer av produktsammansättning som kan användas för läppförstoring, för att återställa förlorad volym, för fyllnad, form och kontur, reducera rynkor, eller helt enkelt återställa fuktbalansen.


Tear-Trough

Fördjupning under ögat som kan ge skuggor eller ringar under ögonen. Behandlingen av tårdiket är skonsam, lyfter effektivt upp fördjupningen och tar bort den störande skuggan.


Glabella

Bekymmersrynkan, argrynkan

kan snabbt avlägsnas med filler. För bästa resultat  kombinera denna behandling med muskelavslappande injektionsbehandling, hudutslätande injektionsbehandling.


Kinder/Kindben

Förlorad volym i kinder och kindben återskapas lätt med fillers för att återskapa en mjuk och jämn volym på kindbenen,  skapar markerade och snygga kindben och dessutom att huden i området sträcks ut. När man skapar ny volym i ansiktet med fillers på kindbenen ger man också ett naturligt lyft till hela ansiktet även dina nasolabiala veck (vecket som går mellan näsan och munnen) blir mindre framträdande.


Haka, käkvinkel och tinningar

Förstärka konturen i käkvinkeln återskapa linjerna, framhäva och och ge lyft och förstärkning av tinning och haka för att framhäva och lyfta dina ansiktsdrag.


Näsans form

kan lätt korrigeras med fillers det ger ett fint och hållbart resultat.


Nasolabialvecken

Skarpa linjer från näsa till mun mjukas upp/tas bort med fillers. Du får en pigg och mild ungdomlig känsla till ansiktet.


Marionettlinjer,

Sura mungipor

Nedåtriktade mungipor kan snabbt avhjälpas med fillers. Det är enkelt och du får ett piggare gladare uttryck i mun och munnens vinklar.


Acneärr, Ärr

Behandlas punktvis med skinbooster i flera omgångar, behandlingen går också utmärkt att kombinera med kemiska peels.


Hur länge håller effekten?

En behandling med fillers syns omedelbart och det resultatet kan vara upp till ett år. Med uppföljningsbehandling sex till nio måneder efter den förste behandlingen, kan den synliga effekten vara upp till 18 månader.

Efter en läppbehandling kan det vara behov för uppföljningsbehandling efter sex månader.

 


Hur kommer jag att se ut omedelbart efter behandlingen?

Eftersom behandlingen är snabb och utan kirurgi, kan du utan större problem gå tillbaka till jobbet eller dina vardagliga sysslor, men du måste räkna med med enstaka reaktioner som hör till injektionsbehandlingen. Det är vanligt att man blir röd, svullen, öm eller får klåda i det behandlade området. Dessa reaktioner försvinner normalt av sig själv efter en till två dagar. Efter en läppbehandling kan du vare svullen något längre. Andra reaktioner kan i sällsynta fall vara upp till två veckor. Du bör alltid diskutera eventuella behandlingar och sjukdomar du har haft tidigare med behandlaren vid konsultationen. Behandlaren kan också ge dig mer information om eventuella reaktioner.


För att minimera risken för blåmärken vid injektionsstället

där vi injicerar fillers, så rekommenderar vi att ni inte intar läkemedel som innehåller blodförtunnande eller hälsokost preparat minst en vecka före behandlingen.

Ring gärna och fråga om ni känner osäkerhet inför något läkemedel eller hälsokosttillskott.

 

Om Restylane

Våra fillers var den första hyaluronsyrafillern i världen när den kom 1996 och är världens mest dokumenterade och använda med cirka 50 miljoner behandlingar gjorda.

Idag finns en stor mängd fillers på marknaden, en del är inte utvärderade och andra kan vara rena förfalskningar och kopior – svenska Läkemedelsverket har utfärdat varning för det. Hos oss kan du vara trygg att vi köper våra fillers direkt från leverantören och att vi väljer de bästa och säkraste produkterna som finns på marknaden. SonriSas har arbetat med med origialprodukterna ända sedan starten och har omfattande utbildning och erfarenhet av behandlingarna.

Dessa fillers från Galderma (f.d. Q-med) finns numera i många varianter för olika behandlingar och finns med eller utan lokalbedövning.