Profhilo

       före                   1 månad efter 2 beh

Profhilo® Behandling

1:a behandling 2ml 

2:a behandling 2ml efter en månad

3:e behandling 2ml efter 6 månader


Noggrant utvalda injektionspunkter i ansiktet
• 5 injektioner per sida
• Mindre smärta (långsam injektion)
• Lägre risk för blåmärken och hematom
• Färre behandlingstillfällen
• Bättre patientföljsamhetUpplev Profhilo® För Hudens Lyft och Ungdomliga Glans!

Profhilo® erbjuder en banbrytande metod för hudföryngring, med H-HA som skapar en stabil HA-arkitektur för ökad volym och lyft. Vår behandling arbetar på djupet för att främja kollagenproduktionen, förbättra hudkvaliteten och återställa fuktbalansen i både dermis och epidermis.


Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.


SPÄNNANDE UTVECKLING

 Profhilo® väcker mycket uppmärksamhet bland terapeuter. Många beskriver den som ”produkten jag verkligen har väntat på” eller ”den mest spännande nyheten på länge inom injicerbara behandlingar".


HUR FUNGERAR PROFHILO®?
Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden. Eftersom Profhilo® har den här uppstramande/lyftande effekten på vävnaden vore det fel att påstå att den bara är en hudbooster.

EN UNIK PRODUKT
Det finns många egenskaper som gör Profhilo® unik i förhållande till allt annat som finns på marknaden just nu. Den innehåller inte BDDE. Den innehåller tvärbundna, värmegenererade, samverkande hybridkomplex av H-HA och L-HA.  Trots den höga halten av HA har den enligt kliniska studier låg inflammatorisk profil samtidigt som den främjar läkning. För att helt förstå det här nya konceptet inom anti-aging-medicin måste vi ta en titt på tekniken.


HUR STABILISERAS PROFHILO®?

Profhilo® är utvecklad med en patenterad teknik som gör det möjligt att skapa samverkande hybridkomplex mellan hyaluronsyra med hög molekylvikt (H-HA) och hyaluronsyra med låg molekylvikt (L-HA), utan några kemiska tvärbindningsmedel. Dessa komplex gör hyaluronsyran mindre känslig för enzymatisk och mekanisk nedbrytning.


NAHYCO-TEKNIKEN
Profhilo® är inte en hudfiller eller biorevitaliserare. Profhilo® är den första produkten i en helt ny kategori med injicerbara produkter – för bioremodellering.

Värmegenererad tvärbindning förändrar hyaluronsyrans egenskaper och beteende genom att samverkande hybridkomplex bildas, som modulerar vävnaderna. Detta förklarar även de annorlunda biologiska egenskaperna jämfört med enbart H-HA eller L-HA. En av de viktigaste fördelarna är lång livslängd: samverkande hybridkomplex har visats vara mycket motståndskraftiga mot naturlig nedbrytning med hyaluronidas (BTH) jämfört med H-HA, som ofta används i biorevitaliseringsprodukter, eller enbart L-HA. De båda HA-komponenterna tillsammans ger långtidsverkande frisättning och en dubbel effekt som är perfekt för den som vill återfå en fastare hud.


FÖRDELAR
I Profhilo® frisätts L-HA långsamt från HA-hybridkomplexen, vilket ger produkten hög biokompatibilitet eftersom de första inflammatoriska cytokinerna inte utlöses. Patientkomforten blir bättre under och efter behandlingen och huden återfuktas framför allt i epidermis (vi kallar det ”hydroeffekten”).

H-HA i Profhilo® bidrar med en lyftande effekt, genom att skapa en stabil HA-arkitektur i dermis så att volymen ökar.

En annan fördel med de stabila samverkande hybridkomplexen jämfört med enbart H-HA och L-HA är de högre uttrycksnivåerna för typ I- och typ II-kollagen i fibroblasterna och typ IV- och typ VII-kollagen i keratinocyterna.

Detta ger bättre hudkvalitet och fuktbalans både i dermis och i epidermis. Dessutom produceras mer endogent HA och elastin så att huden ser yngre ut.


HÖGSTA KONCENTRATIONEN PÅ MARKNADEN
Profhilo® innehåller 32 mg HA med låg molekylvikt (80–100 Kda) och 32 mg HA med hög molekylvikt (1 100–1 400 Kda). Sammanlagt blir det alltså 64 mg HA i en förfylld 2 ml-spruta – en av marknadens högsta HA-koncentrationer. Fantastiskt nog kan Profhilo® ändå injiceras med en 29 G-spruta.


VAD SÄGER EXPERTEN?

Dr Emma Ravichandran säger: ”Alla som har tecken på åldrande hud och skulle ha nytta av en behandling med hudfiller kan även behandlas med Profhilo. Tack vare produktens höga HA-koncentration och den höga kohesiviteten börjar den spridas direkt när den har injicerats. BAP-tekniken är en väldigt effektiv och enkel teknik för terapeuter som inte känner sig bekväma med kanyler.”

första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.


En behandlingssession tar knappt en halvtimme och en behandlingscykel innefattar två besök med punktinjiceringar på klinik. Företrädesvis med en månads mellanrum. Hyaluronsyran bryts ner successivt och en ny behandling rekommenderas efter 6 månader.

Kontraindikationer är de vanliga som graviditet, cancer och hudsjukdom.


Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.