Skinbooster

Skinbooster

Restylane Skinboosters är en hudförbättringsbehandling som använder hyaluronsyra-fillers från Restylane-serien för att öka hudens fuktighet, ge en mer jämn hudton och förbättra hudkvaliteten. Hyaluronsyra är en naturlig substans som finns i kroppen och hjälper till att bevara fuktighet, ge volym och ge huden dess elasticitet.


Hyaluronsyran som injiceras under hudytan hjälper till att återställa fuktbalansen och förbättrar hudens struktur och elasticitet och behandlingen stimulerar till nybildning av kollagen, skinbooster är ungefär som när en torr wettexduk tillförs vatten och får tillbaka sin spänst.


Vetenskapligt bevisat resultat.
Skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra. Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där den drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.


Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar Restylane skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån. Droppar Hyaluronsyra injiceras över område som skall behandlas, hals, dekolletage, händer.....


En starkt återfuktande och hudförstärkande behandling för åldrad, solskadad och torr hud med bevisad förbättrad effekt på hudes elasticitet, spänst och lyster. Huden förbättras succesivt genom att behandlingen stimulerar till nybildning av kollagen och på så vis bygger upp hudens elasticitet och struktur.
En kur på tre behandlingar med ett mellanrum på 3-6 veckor mellan varje behandlingstillfälle. Därefter 1 behandling om 6-12 mån

Tålamod ger resultat. Huden förbättras succesivt och tre skinbooster behandlingar med tre till sex veckors mellanrum är vad som behövs för att nå ett bra resultat.

 

Effekten av skinbooster är bäst efter ca 5-6 månader och resultatet

håller upp till 5 år


Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten.