Skinbooster

Restylane Skinbooster: För Friskare, Ungdomligare Hud!

Vår Restylane Skinbooster-behandling är den ultimata lösningen för åldrad, solskadad och torr hud. Genom att kraftigt återfukta och förstärka huden, ger den bevisat förbättrad effekt på hudens elasticitet, spänst och lyster. Genom en serie av tre behandlingar med tre till sex veckors mellanrum stimuleras nybildningen av kollagen, vilket gradvis förbättrar hudens elasticitet och struktur. Gedigenhet ger resultat - låt tålamodet ge dig den friska och ungdomliga huden du förtjänar.


Vetenskapligt bevisat resultat.
Skinbooster är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra. Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där den drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.


Droppar Hyaluronsyra injiceras över område som skall behandlas, hals, dekolletage, händer.....


En starkt återfuktande och hudförstärkande behandling för åldrad, solskadad och torr hud med bevisad förbättrad effekt på hudes elasticitet, spänst och lyster. Huden förbättras succesivt genom att behandlingen stimulerar till nybildning av kollagen och på så vis bygger upp hudens elasticitet och struktur.
En kur på tre behandlingar med ett mellanrum på 3-6 veckor mellan varje behandlingstillfälle. Därefter 1 behandling om 6-12 mån

Tålamod ger resultat. Huden förbättras succesivt och tre skinbooster behandlingar med tre till sex veckors mellanrum är vad som behövs för att nå ett bra resultat.

 

Effekten av skinbooster är bäst efter ca 5-6 månader och resultatet

håller upp till 5 år


Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten.